Nyheder 2017

D. 10. - 12. november 2017

C-stævne i Ikast

Så er Ingelise's Chili for alvor kommet igang igen, og hun viste storform ved C-stævnet i Ikast.

4 placeringer i fem klasser er vel okay.

Tina var også til start på Quinstano, og han fik to sløjfer.

Rikke var til start i to klasser på Krana. Hun red en MB fredag med en enkelt bom, og lørdag startede de MA for første gang. Der røg godt nok fire bomme, men ellers en flot debut i MA på kun 7 årige Krana, som Rikke selv har uddannet.

Rikke var igen heldig at låne Unicorn's Royal Design af Bjarne. De red to klasser lørdag, og det blev til en placering i LA2**, og en enkelt bom i MB1*.

 

Tina og Ingelise's Chili
5. pl. LB2** (110 cm), met. B4
4. pl. LB2** (110 cm), met. B4
5. pl. LA1* (115 cm), met. B4
3. pl. LA1* (115 cm), met. B0

 

Tina og Quinstano
3. pl. LA1* (115 cm), met. B0
3. pl. LA1* (115 cm), met. B0

 

Rikke og Unicorn's Royal Design
8.  pl. LA2** (120 cm), met. B4

D. 15. oktober 2017

En festlig dag på Fyns Væddeløbsbane

Søndag d. 15. oktober var en af de store løbsdage på Fyns Væddeløbsbane, med 12 travløb.

Et af løbene var Equsana Grand Circle 4-års Championat for hingste/vallakker 2017. En af hestene til start var Bvlgari Peak der er fra Stald Jokeren. Hesten er såmænd intet ringere end årets derbyvinder, som den sidste søndag i august vandt årets største danske travløb med en førstepræmie på 560.000 kr. Det blev desværre ikke til sejr for Bvlgari Peak den dag, da den galoperede.

Vi var inviteret derud for at køre i hestevogn med ejerne til vinderhestene i hvert løb, og det blev, som det fremgår af billederne nedenfor en rigtig festlig dag.

Rosengårdens Krana

D. 14. oktober 2017

Sejr igen til Rikke og Krana

Rikke, som siden d. 31. juli har været ansat hos Stald BM i Lemvig, var fredag til start i en enkelt MB ved C-stævnet i Holstebro på Krana.

Det blev en fantastisk flot tur, som endte med sejr i klassen.

Derudover var hun så heldig at have fået lov til at starte Bjarne's hest, Unicorn's Royal Design i to LA'er. Det blev en flot debut med placering i begge klasser.

 

Rikke og Rosengårdens Krana
1. pl. MB1* (125 cm), met. A

Rikke og Unicorn's Royal Design
5. pl. LA1* (115 cm), met. B4
3. pl. LA2** (120 cm), met. B0

D. 8. oktober 2017

Ingelise's Chili til start igen

Tina var til start på Ingelise's Chili  ved et C-stævne i Hylke søndag d. 8. oktober.

Det er 11 måneder siden Inge sidst var til stævne, da hun fik en ærgerlig foldskade lige før Christmas Show sidste år. Vi har med vilje givet hende ekstra god tid til at komme sig i, og sidste søndag startede de stille og roligt ud i to LB'er. De var fejlfri i første klasse, der var en metode B0, og fik en enkelt bom i fase to i anden klasse.
 

Tina og Ingelise's Chili
3. pl. LB1* spring, met. B0

D. 16. september 2017

Marlene og Tarantino var suveræne

Marlene og Rosengårdens Tarantino (e. Tailormade Temptation/De Noir) var konkurrenterne overlegne til stævnet i Rideklubben Odin i dag.

De startede to gange i en LB procentklasse, hvilket vil sige at man må ride to forskellige LB programmer, og resultatet udregnes i procent som ved en hver anden klasse.

Først red de LB1. Det var første gang Tarantino var til stævne i et fremmed ridehus, og han var en lille smule spændt, men de sluttede med flotte 67,333%.

Efter en lille pause, skulle de starte LB2, og her leverede de et fejlfrit og flot program til 70,167%.

Det resulterede en en suveræn 1. og 2. plads, idet nærmeste ekvipage red til godt 64%.

 

1. pl. LB2 dressur (70,167%)
2. pl. LB1 dressur (67,333%)

køreheste

D. 15. september 2017

To-spand solgt til Sjælland

Det var med lidt blandede følelser at Jens læssede de to unge køreheste, 4 årige Rosengårdens Zackramento (e. Blue Hors Zack/De Noir), og 6 årige Rosengårdens Sky Walker (e. Stevie Wonder/De Noir). Hestene er halvbrødre, da de er på samme mor, RDH hoppen Rosengårdens De Nice (e. Do Noir/Uffe Korshøjgaard).

De er solgt som to-spand til Sjælland, til nogle fantastiske søde mennesker, som både har kørt DM og EM i hestevognskørsel, og vi glæder os rigtig meget til at følge dem fremover. 

D. 25. august og d. 1. september 2017

B-stævne på Vilhelmsborg og C-stævne i Viborg

Den sidste weekend i august afholdt Danish Derby B-stævne i forbindelse med DV's Eliteskue på Vilhelmsborg , og her blev det til en 5. plads til Tina og Quinstano i en klasse med 87 startende.

Tina og Quinstano
5. pl. LA2** (120 cm), met. B4

 

Den første fredag i september var Rikke til C-stævne med Krana i Viborg. Her tog de sejren i en 120 cm. klasse med 33 startende.

Rikke og Rosengårdens Krana
1. pl. LA2** (120 cm), met. A

Rosengårdens Tarantino

D. 19. august 2017

To 1. pladser til Marlene og Tarantino

Rosengårdens Tarantino (e. Tailormade Temptation / De Noir) som bliver redet af Marlene Schmidt, var i lørdags til start i deres første LB-klasser ved D-stævnet i Rideklubben RIDO.

Det blev en fantastisk flot debut, med to 1. pladser.

 

1. pl. LB1 dressur (70,5%)
1. pl. LB2 dressur (70.0%)

D. 5. - 9. juli 2017

Bækgaarden, week 27

Uge 27 var helliget B-stævnet på Bækgaarden, og Rikke og Tina havde en hest med hver.

Rikke havde Krana med og Tina var med på Quinstano.

Rikke lagde onsdag ud med en dobbelt 0-runde i Medium Tour (125 cm), og var sølle 0,43 sek. fra at få en placering. Torsdag red de Small Tour kvallifikation, og fik desværre en enkelt bom. Fredag skulle Krana prøve at springe 130 cm for første gang. Rikke fik redet en super tur, med et let nedslag på spring nr. tre, men fik så desværre redet 8 galopspring, i stedet for 7, til det sidste spring som var en trippelbarre, og det blev desværre så tæt, at Krana pillede bagkanten. Lørdag var hviledag, og søndag red de en 115 cm. Her blev det til en flot og hurtig tur, som resulterede i en 6. plads blandt de 87 startende i deres afdeling.

Tina havde ikke haft de bedste forberedelser på Quinstano, da han havde været plaget af lidt småskader - først en hovbyld og derefter et lille sår i kronranden. Så Q var mere end frisk da han kom på banen i Small Tour. Onsdag og torsdag blev det til fire fejl og fredag 13 fejl, men søndag opnåede de en 4. plads i en super hurtig tid, blandt de 72 startende i deres afdeling. 


Rikke og Rosengaardens Krana
6. pl. LA1* (115 cm), met. A
 

Tina og Quinstano
4. pl. LA1* (115 cm), met. A

D. 30. juni - 2. juli 2017

Kørestævne på Kærsgaard

Jens var til kørestævne på Kærsgaard ved Brenderup, hvor han havde taget Pantani og Vilano med.

Begge heste er meget urutinerede på stævneplan (Vilano er kun 5 år og det var hans første stævne), men de tog det fantastisk begge to.

Fredag kørte de dressur i klasse Middelsvær. Lørdag var der marathon, som består af en A-etappe på en lille times tid, som foregår i skridt og trav, og efterfulgt af en B-etappe med 6 forhindringer, hvor de blandt andet skal igennem en å et par gange. Søndag sluttede de af med keglekørsel, som bestod af 20 smalle porte som skulle passeres, uden at vælte noget ned.

Det blev ikke til nogen placering, men til en en utrolig god oplevelse for både heste og kusk. 

25. juni 2017

Rikke vandt i Bogø

Søndag d. 25. juni var Rikke og Krana til start ved C-stævnet i Bogø, lige for at tjekke formen inden B-stævnet på Bækgården i uge 27.

På grund af arbejde, er det ikke blevet til så mange stævner her på det sidste, så vi havde valgt at starte to LA'er. Det gik forrygende, og det blev til en sejr i den ene, og en tredje plads i den anden klasse.

 

Rikke og Rosengårdens Krana
1. pl. LA1* (115 cm), met. A
3. pl. LA2** (120 cm), met. B0

25. maj 2017

B-stævne, Absolut Horses i Sommersted

Der var virkelig sommervejr i Sommersted, da de afholdt B-stævne for heste d. 24. og 25. maj.

Det er ikke blevet til så mange stævnestarter her i foråret, og på grund af arbejde, kunne Rikke kun starte onsdag, og Tina havde kun fri torsdag, så det blev en dag til dem hver.

Rikke havde Krana med, og red en super tur i LA2**, hvor hun var fejlfri i 1. fase, men måtte desværre indkasere 4 fejl på aller sidste spring i 2. fase. Derefter red de MB1*, hvor de efter en enkelt bom, fik en lidt dårlig afstand, og Rikke valgte at lave en volte, for at få en bedre tilridning. Så alt i alt et par okay klasser.

Tina var til start på Quinstano i to LA klasser. Vi kørte fra Ikast kl. 04:15 torsdag, da første klasse startede kl. 07:00, og Tina havde start nr. 6 denne klasse. Det gik heldigvis forrygende og de var fejlfri og blev placeret i begge klasser. Så gjorde det ikke så meget at man havde være tidlig oppe, og havde en lang tur hjem.

Tina og Quinstano
8. pl. LA1* (115 cm), met. A
8. pl. LA2** (120 cm), met. B4

D. 18. februar 2017

To placeringer til Rikke i Fredericia

Lørdag var Rikke til stævne med Chinatu og Krana i Fredericia.

Krana startede LA1*, hvor det blev til en enkelt bom, men i LA2** var hun fejlfri, og det blev til en placering.

Chinatu startede også LA2**, og hun var også fejlfri, og blev placeret lige efter Krana. I MB'en blev det til en enkelt bom.

 

Rikke og Rosengårdens Krana
10. pl. LA2** (120 cm), met. A

 

Rikke og Chinatu LS La Silla
11. pl. LA2** (120 cm), met. A

DM Vilhelmsborg

26. - 28. januar 2017

B-stævne Vilhelmsborg

Vilhelmsborg var endnu en gang vært ved KRAFFT DRF indendørs Mesterskab, og Tina og Rikke var til start med tre heste i alt.

Tina og Quinstano lagde forrygende ud den første dag, med at vinde de to klasser de startede.
Næste dag blev det til henholdsvis 11 og 4 fejl, og den sidste dag red de én klasse, en tidsspringning, hvor en oversatsning kostede en afsidning. Heldigvis "uden buler".

Rikke havde Chinatu og Krana med. Krana er er nok ikke helt i form endnu til at gå landsstævne, men hun var med for at lære, og de fik redet nogle fornuftige runder, på trods af at Krana havde lidt travlt de første par dage.
Rikke fik faktisk redet nogle rigtig gode klasser på Chinatu, men det var desværre lidt "stople ud" for dem, da heldet ikke lige var på deres side. En lille ridefejl eller et lille strejf på en bom, gjorde at det desværre ikke blev til nogle placeringer.

Tina og Quinstano
1. pl. LA1* (115 cm), met. B4
1. pl. LA2** (120 cm), met. A

D. 21. januar 2017

Tina til C-stævne Fredericia

Tina er heldig at hun kan låne Quinstano imens Ingelise's Chili er skadet.

Så lørdag d. 21. januar skulle hun lige prøve at springe en LA2 i Fredericia, som optakt til landsstævnet på Vilhlemsborg næste weekend.

De lagde ud i en LA1, hvor det blev til en 5. plads, og i LA2 blev det til en enkelt bom.

 

Tina og Quinstano
5. pl. LA1* (115 cm) met. B4