Lidt om os

Vi er en familie på 4, bestående af Jens og Lis og pigerne Rikke og Tina.
Vi bor på Rosengården - Jens' fødegård - som vi overtog i 2004, efter at have boet på en anden ejendom kun 800 mtr. herfra, som Jens købte i 1993.
Der har altid været heste på Rosengården, og Jens købte sin første hoppe - Hanne Bregnør - i 1983. Hun er stamhoppe til de fleste af de heste vi selv har avlet.

De heste vi har avlet til og med 2003 hedder Rosengård til "efternavn" og dem vi har avlet fra 2004 og frem (da vi overtog Rosengården) hedder Rosengårdens til "fornavn".

Jens er som sagt vokset op med heste.
Han red som barn, men begyndte at køre med hestene sidst i 80'erne. Han deltager i stævner rundt om i landet, når tiden tillader det.
Han har to gange været Fyns Mester med to-spand, og har pløjet, kørt brugskørsel og deltaget i Top-cup.
Derudover kører han brylluper, konfirmationer, fødselsdage og lignende arrangementer.

Lis har redet siden hun var barn.
Red lidt dressur, men mest springning på MA-landsstævneniveau, inden hun i 1993 flyttede fra Viborg til Fyn p.g.a. job på Stutteri Ask.
Det bliver ikke til så meget ridning mere, da det hovedsageligt er Lis der tager med Rikke og Tina til undervisning og stævner.

Rikke og Tina fik deres første pony Bella i 2004.
Bella var dengang kørepony, så det var først i efteråret 2008 at hun så sit første spring. Siden hen er det gået stærkt. Både Rikke og Tina startede deres springkarriere på Bella.

Rikke fik efterfølgende Chemin De Royal - en kat. 1 pony - som hun startede både spring- og dressurstævner på. Da Rikke blev for gammel til at ride pony, købte vi hoppen Chinatu LS La Silla som lærehest, og siden hen er der kommet et par heste mere til.

Tina fik ponyen Chili Pepper K da hun blev for gammel til at ride Bella. De har sammen vundet mange springklasser og i dag er det hesten Ingelise's Chili der bringer hende frem på springbanerne.

jens rosengaard hansen lis eiskjær hansen rikke rosengaard hansen tina rosengaard hansen

ROSENGÅRDHESTE

v/Lis og Jens Rosengaard Hansen
Dræbyvej 51, 5330 Munkebo

Lis tlf.: +45 2048 1088.
Jens tlf.: +45 2149 6597

Mail: jlrosengaard@gmail.com